Belian Febuari 2017

Bulan Febuari ada 28 hari aje. Jenuh perah otak, apa yang nak dibeli bulan ini. Hasilnya:

Kali ni restok Peppermint yang kehabisan. Peppermint best diguna masa sakit kepala, berat, pounding, loya, rasa pusing2. Haa, sapu kat area belakang leher dan belakang telinga, berangin je. Kalau rasa tak hadam, susah membuang, kembung, boleh try sapu kat perut. Ummph

Kali ni, ada 2 oils baru try Raven dan Rosemary. Ni ada permintaan dari member untuk guna Raven dan RC untuk kesukaran bernafas. Rosemary pulak, permintaan dari student PhD yang nak bagi clear kepala dan fokus  nak buat kerja. Both nak dilutedversion. Derang suruh saya bancuh siap-siap. Siapa nak, sila contact saya ya.

Lagi, hasil tangkapan ialah Art Gentle Cleanser dan Thieves Laundry Soap. Pun sama. Dua-dua saya baru nak try. Lagi 2 bulan, adik saya nak walimah, kekunun nak berseri sikit, hihi. (baru tergadah nak jaga muka?). Ni patutnya kena ambil gambar sebelum selepas nih.

Thieves Laundry Soap, dok teringin dari sekian lama dah tapi sabun yang sedia ada belum habis. Ni baru berkesempatan.

Apa yang korang beli bulan ini?

(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *