Young Living Promo Jun 2017

Weehoo, Jun datang. Selamat berpuasa dan selamat menyambut Hari Raya semua.

Bulan Jun ini, Young Living menawarkan pelbagai set yang sesuai dengan mood nak raya. Dan juga, ada 4 item baru dalam katalog YL bulan ini.

Jom mula….

1) Oils baru

Ada 2 Essential Oils baru yang masuk ke pasaran Malaysia. Surrender dan Vetiver.

Surrender adalah gandingan Essential Oil yang membangkitkan rasa tenang dalam kekalutan. Sesuai digunakan apabila terasa sudah hilang control dan ingin mengatur kembali langkah perancangan. Surrender mengandungi  Lavender, Lemon, Roman Chamomile, Spruce, Angelica, German Chamomile, dan Mointain Savory.

Harga : RM164.47
pv : 26.00

Vetiver adalah compound yang di ekstrak dari akar tumbuhan seperti rumput. (Ditempat kita, rumput Vetiver selalu digunakan untuk menghalang hakisan di lereng bukit).  Aroma Vetiver membantu grounding dan memberi fokus.

Harga : RM131.58
pv : 20.75

2) 2 item Ningxia baru

Ningxia Nitro yang ummph untuk kecergasan fizikal dan kecerdasan minda. Satu set mengandungi 14 tube Ningxia Nitro

Harga : RM131.58
pv : 20.75

Ningxia Zyng  yang menyegarkan untuk menggantikan minuman berkarbonat anda. Kini minuman tenaga juga ada pilihan yang lebih sihat. Satu set mengandungi 12 tin Ningxia Zyng

Harga : RM219.74
pv : 26.00

3) Promosi Raya

Ada banyak promosi Raya untuk dipilih:

Raya Prosperous Set
Trio Sensation, Abundance dan Surrender Essential Oils.

Harga : RM416.70
Jimat :  RM46.30
pv : 86.63

Raya Revitalized Set
Segar semula dengan Morning Start Bath 7 Shower Gel, Wild Lavender dan Melrose Essential Oil.

Harga : RM240.30
Jimat : RM26.70
pv : 46.35

Raya Shape Up Set
Woo hoo semua kegemaran saya, hihi. Siapa kata Raya takleh nak pasang badan kan. Set ini mengandungi Cel-lite Massage Oil, Slique Essence dan Geranium Essential Oil.

Harga : RM429.30
Jimat : RM47.70
pv : RM89.10

Raya Freshen Set
Bila berkumpul ramai-ramai, macam-macam boleh jadi. Get ready dengan Citronella dan Thieves untuk up kan immune anak-anak. Live Your Passion untuk suasana yang meriah

Harga : RM469.80
Jimat : RM52.20
pv : 98.10

Tak habis lagi…

Jun Promo PV

Dengan pembelian 250pv, anda layak mendapat Joy 15ml  yang bernilai RM261.85

Dengan pembelian 350pv, anda layak mendapat Joy 15ml, Forgiveness 5ml  yang bernilai RM592.11

Dengan pembelian 450pv, anda layak mendapat  Joy 15ml, Forgiveness 5ml, dan Melissa 5ml  yang bernilai RM1575.01

Wow, memang best. Melissa adalah Essential Oil yang kedua termahal selepas Rose EO. Dan anda boleh dapat free.

Bagaimana saya mahu mendapatkan semua ini?

Anda boleh menghubungi saya di Facebook : Liyana Anaqi
atau Whatsapp saya 0126700316 (www.wasap.my/60126700316)
untuk mendapatkan mana-mana produk pilihan anda.

>> Nak dapatkan 24% diskaun? anda boleh sign up menjadi ahli Young Living. Hubungi saya untuk mengetahui caranya.

Promosi Young Living Mei 2017

Selamat datang Mei. Bulan ada Hari Guru dan Hari Bapa. Apa yang anda fikirkan sebagai hadiah?

Young Living menawarkan promosi hebat sempena bulan Mei ini selain dari promo bulanannya.

Katalog Hari Bapa

Dibawah adalah katalog untuk Hari Bapa dan promosi pre-Raya.

Wow…..

Ya Young Living memang suka bagi diskaun dan barang percuma.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan promo-promo ini, anda boleh menghubungi saya melalui:

Facebook : Little Anaqi Scents
Whatsapp : bit.ly/GetOiling

Ingin membeli terus mana-mana produk, klik >> bit.ly/BeliYLEO

Ingin menjadi ahli dan mendapat diskaun ahli 24% dan peluang mendapat lebih banyak freebies, klik >> bit.ly/YLEOmembership

 

April Enrolling

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Selamat April. Bulan baru, promo baru.

Bagi yang mahu menjadi ahli Young Living secara ER (Essential Reward, kena maintain belian bulanan); ini adalah freebies yang anda boleh dapat dengan pendaftaran anda bulan ini. Setiap bulan, ganjaran ini berbeza-beza. Bulan ini, sempena Hari Ibu, freebies adalah Bergamot, Ylang ylang dan Everyday Oils. Wahh sangat kewanitaan.

Bagi yang sudah menjadi ahli, anda juga boleh mendapat freebies Bergamot, Ylang ylang dan Everyday Oils ini sekiranya membuat pembelian yang mencapai tahap pv ya.

Untuk jadi member Essential Reward, anda hanya perlu membuat belian sekurang-kurangnya 100pv. Tapi, jika anda membuat lebih belian, anda akan mendapat lebih banyak freebies. Hubungi saya untuk belian ya.

Bergamot, aroma yang wangi, dan ringan. Ia membangkitkan rasa tenang. Sangat sesuai untuk dijadikan perfume (wow buat perfume sendiri? ye la).

Bau pengantin baru, bak kata orang. hehe. Bau bilik tidur yang best. Tidur lebih nyenyak, Insyallah. Dapatkan percuma dengan elian 350pv

Yang ini paling best. Dapatkan 10 botol oils ini percuma dengan pembelian/pendaftaran 450pv. Harga asal 10 botol ini ialah RM700+.

Bagi yang berminat, boleh menghubungi saya untuk pembelian/pendaftaran

Liyana Anaqi
FB : Liyana Anaqi

Selamat Tahun Baru, promo Januari

Selamat Tahun Baru!!. Semua dengan azam baru? diet baru? kerja baru? minyak baru?

Ha, minyak ada promo best sempena Tahun Baru dan Chinese New Year. Moh tengok

CNY PROMO

  1. Spring Cleaning Set
    Set untuk pembersihan dan menyegarkan seluruh rumah. Semua minyak berikut terkenal dengan tugas membersih dan mencuci. malah minyak-minyak berikut mempunyai kandungan anti-oksidan.Thieves (15ml) Retail : RM202.63
    Lemon (15ml) Retail : RM 67.10
    Thyme (15ml) Retail : RM202.63
    Total : RM472.36
    Promo Price : RM305.15
  2. Fresh & Uplift Set
    Bergamot, Purification, Citrus Fresh. Ketiga-tiga ini mempunyai aroma yang segar dan menaikkan semangat.
    Harga Promo :RM223.45
    Jimat : RM41.55

Ningxia Promo

Ningxia adalah minuman kesihatan yang sedap dan menjadi kegemaran ramai. Nak beli satu-satu masa tak promo memang rasa mahal. Sekarang tengah promo best ni, apa lagi jom ambil satu set. (Atau ambil satu set dan kongsi dengan 3 orang kawan)

4 Ningxia 750ml + Grapefrit (15ml) + Sacred Frankincense (15ml)
Harga promo : RM937.80
Jimat : RM104.20

Set ni boleh sign up membership terus. Hubungi saya untuk dapat diffuser free ya.

Prosperity Set

Seimbangkan keluarga kita dengan aura yang best-best sahaja pada tahun ini. Dapatkan Joy, Harmony dan Tangerine. Harmony dikatakan dapat membuka 7 pintu chakra untuk keseimbangan fizikal dan emosi.

Harga Promo : RM518.40
Jimat : RM57.60

Set ini juga boleh digunakan sebagai sign up member. Hubungi Oil Ladies untuk cara sign up.

Renewed Goal Set

Perbaharui azam di tahun baru. Transformation dan Envision. Dua essential oil yang sesuai untuk melangkah ke tahun baru. Siapkan lebih banyak perkara, jadi lebih sukses, capai lebih banyak impian.

Harga promo : RM356.40
Jimat :  RM39.60

Tier Promo

Dapatkan lebih banyak essential oil percuma dengan lebih banyak belian. Hubungi Oil Ladies untuk mendapatkan minyak free anda.

jadi member Young Living Januari ini dan dapatkan semua di bawah

Hubungi kami untuk maklumat lanjut ya

0126700316
Liyana Anaqi (ID : 10024133)