Browsed by
Category: Diffusers

Cara senang nak guna Essential Oil (dan paling murah, tapi semua orang dapat)

Cara senang nak guna Essential Oil (dan paling murah, tapi semua orang dapat)

Assalamualaikum semua. Hai (selepas sekian lama tak menulis). Currently saya sedang menulis buku A-Z tentang penggunaan essential oil bagi kawan-kawan yang telah menjadi ahli Young Living. Ada sedikit lagi sebelum boleh dilepaskan di pasaran. Nantikan kelahirannya. he he

Salah satu content ialah penggunaan diffuser. Di dalam buku itu nanti, akan diceritakan bahawa ada 3 cara penggunaan essential oil : topical, aromatically, ingestion.

Cara paling mudah antara tiga-tiga itu ialah, secara aromatically. Maksudnya, sebarkan bau essential oil itu melalui udara. Kalau ada 5 anak (macam saya), nak kejar dan sapu EO pada tiap-tiap anak setiap 2 jam, adalah tidak masuk akal. haha. Jadi lebih senang kalau gunakan diffuser dan semua orang (termasuk ibu ayah) boleh menikmati benefit essential oil.

Kali pertama yang saya betul-betul WOW dengan kaedah diffuse ni adalah semasa kenduri kawen adik saya. Saya dah beringat dari rumah lagi, saya kena bawa balik Gathering EO, satu EO yang diformulasi untuk menimbulkan rasa bahagia dan boleh get along dengan orang lain. Saya cuma nampak nanti dah berkumpul anak saudara beramai-ramai dengan anak saya yang dah sedia ramai, mesti ada drama bercekau. Alhamdulillah, dengan WOW nya, budak-budak semua get along pretty well. Bukan kanak-kanak yang di atas sahaja, termasuk anak-anak tetamu lagi. Tiada adegan rebut-rebut. Boleh main elok-elok. (Check out Gathering EO bila-bila nak buat majlis yang ada ramai orang ya)

Diffusers

Of course la bila nak diffuse kena ada diffuser. Diffuser yang saya gunakan adalah dari Young Living sendiri. Adalah tidak digalakkan menggunakan diffuser lain selain dari brand Young Living kerana standard materialnya mungkin tidak sesuai dengan kualiti essential oil dari Young Living. Pati EO Young Living, memang diketahui sangat potent dan concentrated, plastik gred rendah mungkin akan terhakis, dan di sebarkan melalui aroma yang di diffuse. Makanya, kita akan terhidu toksik juga. Habis cerita usaha kita mencari yang berkualiti tinggi tu.

Young Living ada offer banyak jenis diffuser. Kita boleh pilih mana yang di sukai.

Kalau nak yang cantik bergaya, ada Aria dan Lantern, material kaca+kayu, kaca+steel. Kalau nak yang portable, boleh beli Gentle Mist, diffuse depan muka masa naik public transport untuk keep sanity. Saya suka DewDrop, sebab dia drop banyak kali pun tak pecah 😀

Sekali diffuse, saya cuma masukkan 4 ke 5 drop EO ke dalam diffuser, ianya bertahan sehingga 3 ke 4 jam mengikut jenis diffuser (dan setting yang di pilih, ada setting yang intermittent, boleh bertahan sehingga 10jam). Jimatkan. Semua manusia yang berada dalam kawasan itu boleh menerima manfaat.B

Yang mana satu yang berkenan di hati. Owh, anak-anak saya memang suka la AromaSpinner. Macam-macam bau dia bubuh dekat wing spinner tu.

Beli sendiri diffuser anda, klik sini –> bit.ly/BeliYLEO
Daftar keahlian untuk mendapatkan 24% diskaun, klik sini –> bit.ly/YLEOmembership
Whatsapp saya untuk consultation –> bit.ly/GetOiling

Diffuser Young Living

Diffuser Young Living

Ada pelbagai pilihan diffuser dari Young Living untuk anda.
Hubungi saya di 0126700316 atau tinggalkan komen, atau PM saya di Facebook untuk pertanyaan atau pesanan.

Atau hubungi mana-mana Oil Ladies kami

1. Ceramic Diffuser
Retail Price : RM386.84
PV : 32.00

How To Use : 

  1. Very carefully take out the glass chamber from the box and install it on the ceramic base.
  2. Fill the glass chamber with the essential oil/s of your choice and cover the glass chamber with the glass top.
  3. Connect the provided adapter to the ceramic base and plug into an electrical outlet.
  4. Turn on the knob switch NOTE: The switch of the unit can adjust diffusion intensity levels from Low + LED light – High + LED light – Low w/o light – High w/o light by rotating.
  5. The diffuser will function on a 2 minutes on and 1 minute off interval for 2 hours then it automatically will shut off.
  6. 6. When you have finished using the diffuser, position switch to “off”, and disconnect from the electrical socket.

 

2. Dewdrop Diffuser
Retail Price : RM3396.05
PV : 38.25

How to Use

1. Remove both outer and inner lids.
2. Add water until level reaches, but does not exceed, the red water fill line marker.
3. Add 5-8 drops of essential oil.
4. Replace both lids back onto the unit; align the groove on the outer lid to the notch on the base.
5. Plug the power adaptor into a power outlet.
6. Press the on/off button to switch on.
7. The unit should be producing mist and the LED light should be on.

 
3. Dino Land Ultrasonic Diffuser
Retail Price : RM576.32
PV : 42.00
 
How to Use
  1. Remove motor lid.
  2. Add room-temperature tap water until level reaches, but does not exceed, the water fill line. (Always unplug the diffuser when filling or emptying the water reservoir.)
  3.  Add 5-8 drops of Young Living essential oil.
  4. Place the lid back onto the motor.
  5.  Plug the power line plug into the motor.
  6.  Place the diffuser cover onto the motor and press down on the cover to ensure that the connecting latches click to the locked position.
  7.  Plug the power adaptor into a power outlet.
  8.  Press the Power button to turn on the diffuser.
  9.  To remove the cover from the diffuser motor, press both cover release buttons at the same time, and then lift the cover off of the motor.
 
4. Dolphin Reef Ultrasonic Diffuser
Retail Price : RM596.05
PV : 47.50
 

How to Use

  1. Remove motor lid.
  2. Add room-temperature tap water until level reaches, but does not exceed, the water fill line. (Always unplug the diffuser when filling or emptying the water reservoir.)
  3.  Add 5-8 drops of Young Living essential oil.
  4. Place the lid back onto the motor.
  5. Plug the power line plug into the motor.
  6. Place the diffuser cover onto the motor and press down on the cover to ensure that the connecting latches click to the locked position.
  7. Plug the power adaptor into a power outlet.
  8. Press the Power button to turn on the diffuser.
  9. To remove the cover from the diffuser motor, press both cover release buttons (C) at the same time, and then lift the cover off of the motor.
 

5. AromaxLux Atomizing Diffuser
(free 15ml Thieves)
Retail Price : RM673.69
PV : 65.75

How to Use

  1. Remove the AromaLux atomizer top from the diffuser base.
  2. Attach a Young Living 5-ml or 15-ml essential oil bottle to the AromaLux atomizer top.
  3. Place the AromaLux top with the essential oil bottle attached back into the diffuser base. A
  4. Adjust settings for vapor volume, master timer, diffusion run timer, diffusion pause timer, and turn on the power switch.
  5. Adjust the LED display light setting and enjoy the benefits of 100% pure, therapeutic-grade essential oils.
6. Rainstone Diffuser
Retail Price : RM828.95
PV :67.25


How to Use

  1. Fill the included water cup with room-temperature tap or mineral water. (Do not use purified or distilled water or the diffuser may not generate mist.)
  2. Add 8–10 drops of your favorite essential oil into the water cup.
  3. Remove the lid from the diffuser.
  4. Pull the ventilation hole switch up to close it so water does not get into the internal electronics.
  5. Pour the water and essential oil mixture into the water reservoir. Continue filling with water until the water level reaches, but does not exceed, the red water fill line. (If water exceeds the red water fill line, the diffuser may not generate mist.)
  6. Push the ventilation hole switch down to open it.
  7. Place the lid back on the diffuser.
  8. Plug the power line plug into the power adaptor input on the diffuser base.
  9. Plug the adaptor plug into a power socket.
  10. Press the remote control “ON/OFF (8H)” button to turn on the diffuser, LED light (alternating blue, yellow, and purple), and the ionizer with automatic shut off after 8 hours or adjust settings as desired. (The remote control should be used within 26 feet of the diffuser.)
  11. The diffuser will run until the selected automatic shut-off time or until the water reservoir is empty.

7. Aria Ultrasonic Diffuser
(free 5ml Tangerine dan 5ml Peppermint)
Retail Price : RM1282.89
PV : 135.00

How To Use

  1. Assemble the Aria by fitting on the splash guard, ventilation attachment, and electrical plug.
  2. Fill with distilled or filtered water up to the water indicator line.
  3. Place 15–25 drops of Young Living essential oil into the water well (more if you prefer more oil vapor in the air).
  4. Turn on the Aria using the remote and enjoy.

Untuk sebarang pertanyaan :

Whatsapp 012-6700316
PM Facebook : http://fb.com/messages/LittleAnaqi
Atau hubungi Oil Ladies Kami